Hoeveel kan ik lenen?

De financiering van je eerste woning
Je gaat voor de eerste keer een huis kopen. Dat betekent dat je ook voor het eerst met een hypotheek te maken krijgt. Het is dus allemaal nieuw voor je. Rabobank Rotterdam helpt je graag een eind op weg.

Hoeveel kun je lenen?
Je hebt al een huis op het oog en vraagt je af of je de koop financieel aankunt. Je kunt natuurlijk gelijk een vrijblijvend gesprek met een hypotheekadviseur aanvragen. Maar wellicht vind je het handig eerst een indicatie te hebben van wat je zou kunnen lenen. De rekenmodule van Rabobank Rotterdam geeft je, aan de hand van een aantal in te voeren gegevens, direct inzicht.

hoeveel kan ik lenen gif

Welke hypotheek past bij mij?
Er zijn veel verschillende hypotheken. Maar welke hypotheek past nu het beste bij jou? Om deze vraag te kunnen beantwoorden dien je na te denken over je gewenste maandlast, hoeveel van de totale hypotheek je zou willen aflossen, of je direct of pas aan het eind van je looptijd zou willen aflossen en hoeveel zekerheid over de aflossing je zou willen inbouwen. De hypotheekadviseurs van Rabobank Rotterdam maken jou graag wegwijs in het doolhof van hypotheekvormen, zodat je uiteindelijk de hypotheek kiest die het best past in jouw huidige en toekomstige (financiƫle) situatie.


Hypotheekgesprek
Wil je meer willen weten over de verschillende hypotheekvormen of direct in gesprek met een adviseur over jouw persoonlijke mogelijkheden? Kijk dan eens op de website van Rabobank Rotterdam en vul direct het aanvraagformulier in of bel (010) 400 33 33.